Կանանց գլխավոր մղձավանջներից մեկը ցելյուլիտն է: Փորձագետները շարունակում են ուսումնասիրություններ կատարել և բացահայտում են ցելյուլիտի առաջացման պատճառներն ու դրա վերացման ուղիները: Փորձագետները ներկայացրել են մի քանի մթերքներ, որոնք արժե հեռացնել սննդակարգից՝ նվազեցնելու համար ցելյուլիտի առաջացման վտանգը: Սպիտակ ալյուրից պատրաստված մթերքներ։ Սուշիի։ Սուշիի շատ տեսակներ պատրաստվում են ճարպոտ մթերքներից, որոնք երկար ժամանակ մնում են օրգանիզմում: Սոյայի սոուս։ Եթե Դուք շատ եք օգտագործում սոյայի սոուս, ապա պետք է իմանաք, որ աղի մեծ քանակության պատճառով ջուրը մնում է հյուսվածքներում և առաջացնում է այտուց: Ալկոհոլ։ Այն վնասում է մաշկի առաձգականության համար պատասխանատու կոլագենի մանրաթելերը: Նյութի աղբյուր՝ 168․am
Հրապարակման ամսաթիվը

2019-04-18 10:58:00

© 2016-2017 - Hospitals.am, Ստեղծված "ԱՐԴԱՍԵ"-ի կողմից

Զանգ օպերատորին      +37460651003